Фирма "ТОДИС" ЕООД

„ТОДИС“ ЕООД е създадена през 2015 година в гр.София.
Главен Управител: Стоян Нанов
Ние сме фирма „ТОДИС“  ЕООД, извършващи разнообразни строително-ремонтни и довършителни дейности. Конкуренцията в този бранш е огромна, но екипът ни се състои от професионално обучени и високо квалифицирани специалисти, за които ежедневните предизвикателства са поредният шанс да докажат своите възможности. Отдавна сме доказали, че основните приоритети, които са водещи за нас, са на първо място коректните отношения с клиентите, качественото обслужване и максималното удовлетворяване на клиентските желания и изисквания.
Фирмата ни се гордее с отличния синхрон между отделните звена в процеса и спазването на договорените срокове. Нашето най-силно предимство е екипът. За нас работят най-подготвените професионалисти. Търговските ни представители, инженерите, проектантите и строителите ни са дългогодишни наши служители, чиито качества са доказани в работата им през годините.

Как работим?

Огледите, които правим за нашите клиенти са безплатни, като екипът ни се запознава детайлно с Вашия проблем, за да изготви индивидуално решение, което съчетава специфичен дизайн и използването на подходящите технологии за целта.

Сложността на всеки проект ни мотивира да даваме винаги 100% от себе си, а целта ни е да установим доверие и професионални взаимоотношения с клиентите си в дългосрочен период защото добрата дума е най-ценна за нас и труда ни.

Защо да изберете нас?

При всеки ремонт даваме дългогодишна гаранция, тъй като работим с доказани производители на различни видове покривни материали и аксесоари, които отговарят на всички европейски изисквания за качествено строителство.

Ако се нуждаете от надеждно извършени строителни дейности в кратки срокове и на добра цена – свържете се нас на посочения в контактите телефон и ние ще се отзовем веднага.